Nosač bicikla na kuku vozila

Nosac_bicikla_na_kuku_vozila

Ukoliko vaš automobil ima kuku Thule ima nekoliko izvrsnih solucija za vas.

 Thule EasyFold

Thule EasyFold

Naš najpraktičniji nosač bicikla s montažom na kuku za sve vrste bicikla. Jednostavnim postupkom u dva koraka montirate nosač na kuku i rasklopite ga – spreman za uporabu – sve u nekoliko sekundi. Ako je prostor ono što predstavlja problem, kad je sklopljen, najmanji je od nosača iz naše ponude te je savršen za širok raspon mogućnosti pohrane.

 

 

Thule EuroClassic G6 LED

Thule EuroClassic G6 LED

Nemate kuku na svojem hibridnom ili kompaktnom automobilu? Nema problema! Kompatibilan je s s odvojivom kukom tvrtke Thule. Jednostavno se sklapa za praktičnu pohranu. Nosač se zaključava na automobil. Pomični držač okvira za jednostavan utovar. Pametna funkcija naginjanja koja se aktivira nogom omogućuje praktičan pristup prtljažniku, čak i kad su bicikli utovareni.

 

 

Thule EuroPower 916

Thule EuroPower 916

Namijenjen teškim električnim biciklima ili downhill biciklima Povećana udaljenost između držača i kotača omogućuje veći razmak između bicikala. Savršen za teže bicikle, npr. električne bicikle, Pedalecs bicikle ili downhill bicikle. Dodatna rampa za utovar Thule 9152 omogućuje izuzetno jednostavan utovar bicikala.

 

 

 

Thule EuroWay G2

Thule EuroWay G2

Elegantan, lagan i kompaktan vrhunski nosač Bezvremen i elegantan dizajn. Masa od samo 12,3 kg (za dva bicikla) rezultat je korištenja aluminija i drugih laganih materijala velike izdržljivosti. Trake za kotače s kopčama za praktično pričvršćivanje kotača. Ergonomski priključni mehanizam za postavljanje jednom rukom koji ne zahtijeva preveliku silu prilikom zatvaranja.

 

 

Thule EuroRide

Thule EuroRideKompaktan i stabilan nosač bicikala s mogućnošću naginjanja Ručka za brzo montiranje pričvršćuje nosač na kuku nakon samo nekoliko okretaja. Funkcija naginjanja koja se aktivira rukom omogućuje praktičan pristup ukrcaju. Mogućnost zaključavanja nosača bicikla i samih bicikala. Pomični držači kotača s mekim trakama.

 

 

Thule RideOn

Thule RideOnStabilan i pristupačan nosač s mogućnošću naginjanja Pametan priključni mehanizam koji odgovara većini kuka. Mogućnost naginjanja s utovarenim biciklima radi lakšeg pristupa prtljažniku. Bicikli su pričvršćeni na mjestu pomoću snažnih traka. Dostupan u dvije veličine.

 

 

 

Thule EuroClick G2 919

Thule EuroClick G2 919Nemate kuku na svojem hibridnom ili kompaktnom automobilu? Nema problema! Kompatibilan je s s odvojivom kukom tvrtke Thule. Jednostavno se sklapa za praktičnu pohranu. Nosač se zaključava na automobil. Pomični držač okvira za jednostavan utovar. Pametna funkcija naginjanja koja se aktivira nogom omogućuje praktičan pristup prtljažniku, čak i kad su bicikli utovareni.

 

 

Thule HangOn

Thule HangOnNosač s pričvršćivanjem na kuku jednostavan za korištenje i sa stabilnim priključnim mehanizmom Snažan priključni mehanizam za koji nije potrebna prethodna prilagodba. Sklapa se radi jednostavne pohrane. Mekani zaštitni držači rame bicikle drže na njihovu mjestu. Za dodatnu sigurnost priloženi su traka i reflektori.

 

 

Thule BoltOn 9705

Thule BoltOn 9705Nosač s pričvršćivanjem na kuku jednostavan za korištenje i sa stabilnim priključnim mehanizmom Postavljanje nosača na automobil pomoću postojećih vijaka i matica te jednostavno skidanje s montiranim mehanizmom za priključivanje pomoću vijaka. Mogućnost naginjanja s utovarenim biciklima radi lakšeg pristupa prtljažniku. Za sve bicikle i dimenzije kotača.

 

 

Thule Xpress 970

Thule Xpress 970Nosač s pričvršćivanjem na kuku jednostavan za korištenje i sa stabilnim priključnim mehanizmom Odgovara većini dimenzija rame. Mekani zaštitni držači rame bicikle drže na njihovu mjestu. Unaprijed opremljen trakama i reflektorima za dodatnu sigurnost. Pripremljen za postavljanje ploče sa svjetlima 976 pomoću adaptera 9761. Za prijevoz dva bicikla.

 

 

 

Thule EasyBase

Thule EasyBaseThule EasyBase Započnite sa EasyBase i prilagodite je svojim potrebama dodatnom opremom: *EasyBag 948-4 -proizvedena od vodonepropusnog materijala s obloženim šavovima i patentnim zatvaračem s integribanom bravom. Dimenzija 110x55x53. *EasyBasket 948-3 – savršena za velike terete; može prevesti sve; od vrtne kosilice do vreća sa suhim lišćem…

Natrag
Thule Swix Toko

Kontakt

VERUM d.o.o.
SKI SERVIS VUJIČIĆ
TIBLJAŠKA CESTA 3
51000 RIJEKA
MB 1463438
TEL/FAX +385 51 266 009
MOB +385 91 58 53 666
e-mail: verum@inet.hr
servis: 051 266 009 / 091 58 53 666
najam opreme: 091 18 53 666

Radno vrijeme:

Listopad - Ožujak
Ponedjeljek - Petak: 09:00 - 20:00
Subota: 09:00 - 15:00
Nedjeljom ne radimo

  • Mogućnosti plaćanja: gotovina i kartice:

  • American Express
  • MasterCard
  • Diners Club
  • Visa