O nama

Ski servis Vujičić osnovan je 1967. g. u Rijeci. Otvoren je kao prvi i jedini servis skija na području Primorsko goranske županije. Servis se na današnjoj adresi nalazi od 1974. g.

Godine 2002. servis je potpuno obnovljen novim Wintersteiger strojevima za pripremu skija i snowboarda. Kao jedina u Hrvatskoj, tada je nabavljena I revolucionarna Wintersteiger Ceramic Disc mašina za brušenje rubnika. Rubnici su nakon obrade na toj mašini izuzetno oštri I apsolutno glatki a sam kut brušenja precizno izvučen po cijeloj dužini rubnika. Skije su puno mirnije I brže te Vam omogućuju bolju carving kontrolu u svim snježnim uvjetima, posebno na tvrdim i zaleđenim stazama.

Ski servis Vujičić opremljen je cjelokupnom linijom strojeva za obradu skija/bordova. Od mašine za ravnanje klizne plohe, preko strojeva za izradu strukture na kliznoj podlozi, keramičkog brušenja rubnika pod željenim kutevima, mašine za nanošenje reparaturnog materijala na oštećenu kliznu podlogu te na kraju stroja za nanošenje I poliranje vrućeg voska na kliznoj podlozi.

JSFS-SIDE-WINTERSTEIGER

Osim odlične opremljenosti svim potrebnim strojevima za vrhunsku obradu skija/bordova tu su i naši iskusni djelatnici koji su prateći sve inovacije I tehnička dostignuća, u mogućnosti pripremiti skije i za najzahtijevnije skijaše. Ponuditi Vam VIP servis gdje će se Vaše skije, kao i takmičarima u Svjetskom kupu, ručno pripremiti i namazati voskovima sa velikim udjelom flora (HIGH FLOUR).

Generacije zadovoljnih skijasa/bordera koji su došli i godinama se vraćaju, očito su prepoznali naš trud da vrhunski servisirane skije dobiju po pristupačnim cijenama.

Osim servisa skija/bordova te montaže I kompjuterske kontrole vezova, nudimo Vam i:

  • najam kompletne skijaške opreme (skije, bordove,pancerice,buce, štapove, kacige)
  • najam I prodaju THULE krovnih kutija I nosača
  • prodaju voskova I alata za pripremu skija

Uz popuste za grupe, ski učitelje, članove ski klubova nude se i specijalni popusti na otvorenju ski sezone te skladištenje ski opreme po završetku skijaške sezone.

Nadamo se Vašem skorašnjem posjetu Ski servisu Vujičić, gdje ćete se i sami moći uvjeriti u kvalitetu i pristupačnost naših usluga.

machine2

 

 

 

 

 

 

Thule Swix Toko

Kontakt

VERUM d.o.o.
SKI SERVIS VUJIČIĆ
TIBLJAŠKA CESTA 3
51000 RIJEKA
MB 1463438
TEL/FAX +385 51 266 009
MOB +385 91 58 53 666
e-mail: verum@inet.hr
servis: 051 266 009 / 091 58 53 666
najam opreme: 091 18 53 666

Radno vrijeme:

Listopad - Ožujak
Ponedjeljek - Petak: 10:00 - 17:00
Subota: 09:00 - 15:00
Nedjeljom ne radimo

  • Mogućnosti plaćanja: gotovina i kartice:

  • American Express
  • MasterCard
  • Diners Club
  • Visa