Krovni nosači

Thule Krovni nosač za fixne točke

Krovni_nosac_za_fixne_tockeTHULE – svjetski najpoznatiji proizvodač krovnih nosača , krovnih kutija i dodataka. Svaki proizvod koji nosi ime Thule zadovljava najveće zahtjeve sigurnosti, funkcionalnosti i dizajna. Svi proizvodi su testirani do najmanjeg detalja u stvarnim situacijima pod najtežim uvjetima.

Različiti automobili imaju različite dizajne krovova zbog čega je razvijeno nekoliko tipova nosača tereta. Za neke modele automobila pored nosača potrebna je i spojnica za montažu.

Dizajniran da odgovara unaprijed definiranim spojnim mjestima.

Dosta automobila ima već postavljena spojna mjesta na krovu kako bi osigurali montiranje nosača tereta. Rapid System koncept je razvio krovna podnožja za nosače koji koriste postojanje spojnih mjesta pod nazivom Rapid Fixpoint podnožje. Takvi sustavi su dostupni u različitim varijantama kako bi odgovarali velikom broju modela automobila.

(more…)

Krovni nosač za vozila s kišnim žlijebom

Thule-krovni_nosac_za_vozila_s_kisnim_zlijebomKrovni nosač tereta koji se jednostavno montira.

Ovaj tip nosača proizvodi se i kontinuirano unapređuje već 30 godina.Rezultat toga je nosač koji se jednostavno montira. Za aute sa povišenim krovom razvili smo Thule 952 i 953. Za kombije i autobuse sa vrlo visokim krovom sustav Thule 420 može bit kombiniran sa adapterima za različite visine.

(more…)

Krovni nosač za vozila sa uzdužnim nosačima

Krovni_nosac_za_vozila_sa_uzduznim_nosacimaKrovni nosač koji odgovara gotovo svim tipovima uzdužnih nosača.

Ukoliko imate krovne nosače onda je ovo vaš prvi izbor. Prilagodljivo podnožje nosača omogućuje montiranje a gotovo sve tipove krovnih tračnica. Sigurno i čvrsto se montira oko tračnice i ostavlja dobar vizualni dojam. Thule Rapid System 775 može se montirati na extra široke tračnice. (more…)

Krovni nosači za standardne krovove vozila

Krovni_nosaci_za_standardne_krovove_vozilaNosač za terete sa kompletom za montiranje savršeno odgovara sve većem broju novih tipova automobila.

Za standardne krovove vozila ovo je siguran i stabilan nosač tereta, stilski dizajniran tako da izgleda savršeno na vašem automobilu. Komplet se sastoji od tri dijela: podnožje, šipka i Spojnica za montažukoji je osmišljen kako bi nosač savršeno odgovarao vašem automobilu. Ako zamjenite automobil vrlo je vjerojatno da zamjenom seta za montiranje možete koristiti svoj nosač tereta – idealno rješenje gledano dugoročno. (more…)

Thule Swix Toko

Kontakt

VERUM d.o.o.
SKI SERVIS VUJIČIĆ
TIBLJAŠKA CESTA 3
51000 RIJEKA
MB 1463438
TEL/FAX +385 51 266 009
MOB +385 91 58 53 666
e-mail: verum@inet.hr
servis: 051 266 009 / 091 58 53 666
najam opreme: 091 18 53 666

Radno vrijeme:

Listopad - Ožujak
Ponedjeljek - Petak: 10:00 - 17:00
Subota: 09:00 - 15:00
Nedjeljom ne radimo

  • Mogućnosti plaćanja: gotovina i kartice:

  • American Express
  • MasterCard
  • Diners Club
  • Visa